FAWN

 “samen de koplampen in”

In april 2023 hebben wij de productie FAWN “samen de koplampen in”, opgevoerd in het Wresinksi Theater in Zwolle. Een prachtig stuk over hoe een vriendengroep zo lang mogelijk probeert te overleven in de natuur. Het stuk is geschreven door de 6 acteurs van Podiumkans.

Acteurs: Marlies Hoving, Dorien van Lint, Dirk Schakelaar, Femmie van Veen, Thijs Verster, Annet van Woerdekom.

Regie: Merel Meijberg

Productie: José Kistenkas

Muzikanten: Ruben Oosting en Remy Schreuder

Animatie: Lucas Toornvliet

Videobewerking: Mark Krul

FAWN

Vol goede moed besluiten Nikita, Hendrik, Fred, Margje, Roos en Gabriëlla mee te doen aan een overlevingsspel in de natuur. Ze zijn een hechte vriendengroep en willen zichzelf een keer flink uitdagen. En dat moet geen probleem zijn denken ze. “Dat doen wij wel even”. Maar wat gebeurt er met de vriendengroep als ze geen eten meer hebben en ze volledig op zichzelf en elkaar zijn aangewezen? En is de groep dan nog wel zo hecht als ze zelf van tevoren dachten?

Fawn, samen de koplampen in’, is een voorstelling over botsende stressreacties bij een groep mensen die in extreme omstandigheden moeten zien te overleven. Zes personen met ieder hun eigen verhaal.

Overleeft de vriendengroep het spel?

Kom kijken om te zien hoe dit afloopt!

 

Speeldata:

DONDERDAG 13 APRIL om 20:00 uur
VRIJDAG 14 APRIL om 20:00 uur
ZATERDAG 15 APRIL om 20:00 uur
ZONDAG 16 APRIL om 15:00 uur

Locatie:

Wresinski Theater
Floresstraat 21
8022 AD Zwolle

Podiumkans wordt gesponsord door de Schuttelaar en BloemenbijSander. 

Deze productie werd mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Fonds Amateurkunst, Gemeente Zwolle en Fonds voor Cultuurparticipatie.